22 Comments

 1. The old town of Nessebar sounds like such a serene and interest place, the food looks amazing and how convenient is this „Almost every home has a small shop downstairs where merchants expose their goods”.

  • Mirela

   Multumesc, Cristian Cezar! Iti recomand sa mergi cand e mai putina lume, nu in plin sezon, asa te poti bucura mai mult de autenticitatea locului 🙂

 2. catalin fdd

  Sunt 3,5-4km din Sunny Beach pana in Nessebar, se ajunge foarte usor cu autobuzul sau minicarul. Cu minicarul e mai frumos pentru ca, de la iesirea din Sunny Beach pana la intrarea in Nessebar, merge pe malul marii, pe faleza amenajata paralel cu strada. Noi am facut 30 minute cu trotinetele din sudul statiunii, la mers lejer cu facut poze pe drum.

  Oraselul este o bijuterie, am fost de 3 ori si ma voi mai duce. Strazile pavate si inguste, privelistea asupra marii, monumentele istorice, magazinele, terasele… sunt ceva cu totul deosebit.

  • Mirela

   Si mie mi-a placut foarte mult orasul vechi. Anul viitor o sa merg mai pe la inceputul sezonului, sa ma bucur din plin de linistea stradutelor si sa pot face poze de dimineata pana seara, fara sa am multe persoane in cadru 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *